ΣΥΡΙΖΑ: Αφού δεν κάλεσε κανένα κόμμα, ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός μας εγκαλεί που δεν παρέστη στέλεχος στα Rafale

“Ο Πρωθυπουργός είναι κοινός ψεύτης και θρασύτατος”

«Τα πρώτα Rafale πετάνε ήδη στους ελληνικούς ουρανούς και ξεκίνησαν ήδη να ναυπηγούνται και οι νέες φρεγάτες. Γιατί αυτή η κυβέρνηση επενδύει στην άμυνα της χώρας. Γιατί χωρίς ισχυρή άμυνα δεν υπάρχει εθνική αυτοπεποίθηση και αξιόπιστη εξωτερική πολιτική. Ναι, αυτά τα Rafale, για τα οποία ούτε ένα στέλεχός σας δεν καταδέχθηκε να έρθει στην τελετή υποδοχής».

Αυτά ανέφερε το βράδυ της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή επί την πρόταση δυσπιστίας. Ωστόσο ο ισχυρισμός είναι πέρα για πέρα ψευδής, γιατί πολύ απλά η ΝΔ δεν είχε καλέσει ούτε τα κόμματα ούτε τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Ο πρωθυπουργός είναι κοινός ψεύτης και θρασύτατος» τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θοδωρής Δρίτσας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Γιώργος Τσίπρας.

Ειδικότερα, τονίζουν ότι «σε αποστροφή του λόγου του, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα Rafale, είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: “ούτε ένα στέλεχός σας δεν καταδέχθηκε να έρθει στην τελετή υποδοχής”.

Αφού μετέτρεψαν την υποδοχή των Rafale σε κομματική εκδήλωση, σε ελεεινό κομματικό πανηγύρι, λες και δεν αφορούν την εθνική άμυνα, ή λες και αγοράστηκαν με χρήματα της ΝΔ, κάτι που δεν έχει κάνει καμιά κυβέρνηση στη μεταπολίτευση. Αφού συνειδητά και επιδεικτικά δεν κάλεσαν κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα, κανέναν πολιτικό αρχηγό, παρά μόνο τους βουλευτές σχετικής επιτροπής της Βουλής».

«Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός εγκαλεί τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που δεν παρέστη κανένα στέλεχός του στην τελετή υποδοχής.

Είναι κοινός ψεύτης και άνθρωπος με θράσος που δεν γνωρίζει όρια. Και, δυστυχώς, ο πρωθυπουργός της χώρας. Τόσο απλά» καταλήγουν Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί